top of page

Vacature: Junior Systeembeheerder

Junior Systeembeheerder

Een gedreven junior systeembeheerder

  • - Je werkzaamheden bestaan uit het geven van eerste en tweedelijns support aan onze klanten, zowel vanaf Woerden (telefoon, mail en remote sessies) als bij relaties zelf.

  • - Verder assisteer je de andere collega’s bij het monitoren en onderhouden van bestaande en installatie van nieuwe Apple- en Windows omgevingen.

  • - Je hebt een voorliefde voor Apple en aantoonbare kennis van ICT apparatuur zoals routers, switches, smartphones en printers.

  • - Je hebt goede communicatieve eigenschappen, ervaring binnen het bedrijfsleven, beheerst Nederlands en Engels, kunt goed zelfstandig en met anderen werken en bent gemotiveerd om bij te leren.

Geïnteresseerd in één van onze vacatures?

Mail dan je sollicitatie en CV naar pz@mcpartners.nl en wij komen snel bij je terug!

 

Over McPartners

McPartners is dé Apple Authorised Reseller en Apple ICT dienstverlener. Onze focus ligt op de zakelijke markt en wij denken graag met u mee naar uw beste Apple IT oplossing.

Met meer dan 30 jaar ervaring op gebied van Apple automatisering durven wij te stellen dat Apple ons vak is. Vanuit het centrum van de Randstad installeren onze engineers door heel Nederland uw optimale Apple IT oplossing, van server tot werkplek.

Of neem contact met ons op

Bedankt, wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

bottom of page