top of page

Mobile Device Management

Beheer de iPads en iPhone's zodat uw bedrijfsinformatie altijd veilig is. 

Mobile Device Management Apple

Beheer van alle mobiele apparaten in uw organisatie.

Altijd en overal op ieder apparaat kunnen werken zorgt voor een efficiëntere en productievere indeling van uw kostbare tijd. Het toenemende gebruik van mobiele apparaten zoals smartphones en tablets zorgt dat steeds meer medewerkers hun werk ook doen op deze apparaten. Het is daarom essentieel om ook deze apparaten goed te beveiligen zodat het lekken van bedrijfsinformatie wordt beperkt tot een minimum.

Beveiliging van bedrijfsinformatie

Om uw medewerkers zo goed mogelijk te helpen bij het beveiligen van deze gegevens bestaan er diverse Mobile Device Management oplossingen. Deze oplossingen voorkomen dat uw bedrijfsinformatie in de verkeerde handen valt.

Bijvoorbeeld in het geval van diefstal van een dergelijk apparaat.

Wissen op afstand

Met Mobile Device Management heeft u altijd controle over uw data, zelfs als uw iOS niet meer onder uw controle valt.

MDM Apple
Apple Veiligheid
Apple apps uitrollen MDM

Apps uitrollen

Help uw medewerkers sneller en beter hun werk doen door specifieke apps vast naar het iOS apparaat te 'pushen'.

Dit betekend dat deze apps automatisch op deze apparaten komen zonder dat uw medewerker de AppStore hoeft af te struinen.

Alles onder controle. Vanaf één locatie.

Real-time inzicht in uw iOS apparaten en direct een aanpassing doen op alle apparaten. Dat is de kracht van Mobile Device Management. Met Apple's Profile Manager bent u in staat bepaalde veiligheidseisen af te dwingen, zoals een wachtwoord.

Apple Extern Beheer
Gebruikers ondersteuning MDM

Gebruikersondersteuning

Naast het afdwingen van bepaalde veiligheid kunt u ook uw medewerkers ondersteunen in het gebruik van hun iOS apparaat. Zo kunt u alvast het WiFi wachtwoord instellen zodat gebruikers direct toegang hebben tot uw bedrijfsnetwerk. Ook kunt u vast de instellingen van uw mailserver meegeven, zo hoeft de gebruiker alleen nog maar zijn gebruikersnaam en wachtwoord in te geven.

Asset Management

Naast het afdwingen van regels en het assisteren van uw gebruikers biedt de Profile Manager een actueel overzicht van alle iOS apparaten binnen uw bedrijf.

 

U heeft live inzicht in handige informatie zoals, IMEI- en serienummers, de iOS versie die een gebruiker heeft en nog veel meer.

Asset management MDM
bottom of page