top of page
Reparaties MCP

Reparaties

Zodra uw Apple device niet meer juist functioneert kunt u bij McPartners terecht voor alle soorten reparaties aan uw iPad, iPhone of Mac.

Zowel binnen als buiten de garantietermijn helpen wij u graag.

Het is tevens mogelijk om voor de duur van de reparatie een tijdelijk Apple device te huren. Vraag naar de mogelijkheden of kom langs.

De Apple specialisten je device laten repareren.

Je Apple device bij ons laten repareren geeft veel voordelen, want we zijn door Apple geautoriseerd voor de reparatie van alle Apple producten. Onze Apple-experts weten precies wat ze moeten doen met een defect Apple device. Of dat nu een MacBook, een iPhone batterij of jouw iPad is. We gebruiken dan ook enkel en alleen originele onderdelen. Alleen zo behoud je je garantie.

 

McPartners is als Authorised Service Provider van Apple een soort verlengstuk van Apple op garantie- en servicegebied. Wij voeren de garantieclaim uit. Voor jou en voor Apple. We houden ons daarbij strikt aan de garantieregels die Apple stelt. We testen je iPad daarom met speciale Apple software en volgens de Apple richtlijnen. Zowel voor als na de reparatie.

Repartie iphone batterij McParters
Repartie iphone batterij McParters

Alleen door Apple of een erkende serviceaanbieder.

Alle oplaadbare batterijen hebben een beperkte levensduur en moeten op den duur mogelijk worden nagekeken, gerepareerd of gerecycled. Hoelang de batterij van jouw device meegaat, hangt af van het gebruik van je device en de gekozen instellingen. Als je merkt dat je je device steeds vaker moet opladen, is het tijd om de batterij te laten nakijken. Bij producten met een ingebouwde lithium‑ion­polymeer­batterij mag de batterij alleen worden nagekeken door Apple of een serviceaanbieder die erkend is door Apple. Producten die je koopt in Nederland, vallen onder de Nederlandse consumentenwetgeving. 

We gaan op een verantwoorde manier met je batterij om.

Het is slecht voor het milieu om een batterij zomaar in de vuilnisbak te gooien. Apple en McPartners zorgen ervoor dat batterijen op een verantwoorde wijze worden gerecycled of afgevoerd. Dus lever je device bij ons in voor recycling. Of geef een batterij uit je AirTag bij ons af. Dan regelen wij de rest. Dat is niet alleen beter voor het milieu, je device levert mogelijk ook korting op bij aanschaf van een nieuw Apple product.

Prijzen voor vervanging van de iPhone-batterij
(4-5 werkdagen)

Repartie iphone batterij McParters
bottom of page