top of page
Jamf Pro McPartners Apple management uitrol oplossing

Dé Apple management oplossing voor uitrol, beheer en software-management.

Jamf Apple Oplossing

Dé Apple management oplossing

Steeds meer organisaties maken gebruik van Mac, iPad, iPhone en Apple TV.  Jamf geeft u de juiste gereedschappen om uw Apple apparatuur te koppelen met uw bestaande IT omgeving en uw huidige IT policy te implementeren.

Jamf Pro zijn Apple specialisten die software ontwikkelen voor de enterprise omgeving. Dus of u nu een bedrijf, zorg- of overheids-instelling bent, u kunt er van verzekerd zijn dat Jamf Pro een passende oplossing heeft voor al uw IT beheeruitdagingen.

Implementatie en uitrol

Jamf Pro omvat alle tools om de juiste packages, configuratieprofielen en andere componenten te maken. Zodat u een veilige en klaar-voor-gebruik omgeving kan bouwen voor uw gebruikers.

Daarnaast kunt u middels profielen en Self Services Portals een omgeving creeëren dat uw eindgebruiker zelf zijn eigen Mac kan samenstellen. Zo houdt uw IT-afdeling tijd over, heeft u de zekerheid van productieve en tevreden eindgebruikers en is alles conform uw security en compliance richtlijnen.

Implemetatie en uitrol
invetarisatie en rapportage

Software en content distributie

Jamf Pro kan u helpen bij het voorzien van de juiste software en andere content zodat uw gebruikers altijd de juiste gereedschappen hebben voor het uitvoeren van hun functies. Dit kan u inrichten op diverse manieren zodat Jam Pro kan aansluiten bij uw bestaande manier van werken.

Tevens kunt u met Jamf Pro uw eigen Self Service omgeving creeëren zodat gebruikers zelf de specifieke software kunnen downloaden die zij op dat moment nodig hebben. Deze Self Service Portal heeft u uiteraard volledig in uw eigen beheer.

IT compliance en beveiliging

Of uw bedrijf nu te maken krijgt met persoonlijke klantgegevens of nationale geheimen, het is van essentieel belang om een veilige IT-omgeving te bouwen. Daarbij zijn uw Apple-apparaten geen uitzondering. Jamf Pro kan u helpen een optimale omgeving te creeëren door uw regels te implementeren, deze te handhaven en te allen tijde toezicht houden op de naleving van instellingen, profielen, encryptie standaarden en het wachtwoordbeleid.

IT compliance en beveiliging
JAMF Pro Dashboard

Inventarisatie en rapportage

Eén van de grootste uitdagingen in IT is het beheren en bijhouden van software licenties in de organisatie. Jamf Pro stelt u in staat om het exacte aantal licenties te bepalen door constant het aantal Macs, iPhones en iPads bij te houden.

Daarnaast kan Jamf Pro overweg met al uw licenties en integreert het naadloos met Apple's Volume Purchase Program zodat u gemakkelijk AppStore apps kunt aanschaffen en kunt verdelen onder uw Macs, iPhones en iPads.

Jamf Pro - overzicht

  • - Inventaris

  • - Imagen

  • - Patch Management

  • - Software Distributie

  • - Remote Control

  • - Instellingen Beheren

  • - Licentie Beheer

  • - Beveiliging

 

Bel met 085-088 1119 en leer hoe Jamf Pro uw organisatie kan helpen met het optimaal beheren van uw Apple omgeving.

Jamf pro overzicht
bottom of page