top of page

SecuritySpy

SecuritySpy is NVR-software (Network Video Recording) waarmee u snel een effectief videobewakingssysteem van elke grootte kunt opzetten, van thuis- of kantoorinstallaties tot grootschalige professionele systemen met honderden camera's.

SecuritySpy-Hero-Image (1).png

Beheer van alle soorten camera's in een overzicht op al je Apple devices.

Met SecuritySpy kunt u meerdere IP-camera’s tegelijkertijd beheren met slechts één Mac, allemaal met geweldige prestaties. Het opzetten van het platform is super eenvoudig. Van het toevoegen van de camera tot het configureren van opnames en het inschakelen van bewaking op afstand, alles kan met slechts een paar klikken worden gedaan.

Bewegingsdetectie door AI

SecuritySpy maakt gebruik van AI in de vorm van diepe neurale netwerken die mensen, voertuigen en dieren nauwkeurig kunnen detecteren. Onze aangepaste AI is getraind met behulp van honderdduizenden echte CCTV-beelden om zeer nauwkeurige classificatieresultaten te produceren (meestal> 96% nauwkeurigheid voor menselijke detectie en> 97% nauwkeurigheid voor voertuigdetectie).

Door AI-objectdetectie op deze manier te gebruiken, kunnen vals-positieve detecties (bijvoorbeeld een zwaaiende boom die een trigger veroorzaakt) drastisch worden verminderd of zelfs geëlimineerd.

Alle analyses worden lokaal op je Mac uitgevoerd en versneld door het krachtige CoreML-platform van Apple; afbeeldingen worden niet voor verwerking naar een internetserver gestuurd. Dit beschermt uw privacy en zorgt voor hoge prestaties en lage latentie.

man-bike.png
arrow-down.png
man-bike-cropped.jpg
arrow-down.png
neural-network.png
arrow-down.png
prediction-probability.png

Homekit integratie

Een ander groot voordeel van het gebruik van SecuritySpy is dat het kan worden geïntegreerd met HomeKit. Dit betekent dat je opnames kunt starten, gebeurtenissen kunt plannen of zelfs regels kunt instellen om HomeKit-accessoires te bedienen als reactie op bewegingen die door de camera’s worden gedetecteerd. Alles wordt lokaal op je Mac verwerkt en opgeslagen, dus je hebt de beste privacy en hoeft geen terugkerende kosten te betalen.

Andere SecuritySpy-functies zijn iOS- en tvOS-apps voor bewaking op afstand, gesynchroniseerde weergave van meerdere camera’s en een intuïtief dashboard dat u een overzicht geeft van alles wat u moet weten.

home__ce8j8sht6bde_large.png
bottom of page