top of page

SecuritySpy

SecuritySpy is NVR (Network Video Recording) software waarmee je snel een effectief videosurveillance systeem van elke omvang kunt opzetten, van thuis- of kantoorinstallaties tot grootschalige professionele systemen met honderden camera's.

Ben Software logo

Beheer van alle soorten camera's in een overzicht op al je Apple devices.

Met SecuritySpy kunt u meerdere IP-camera’s tegelijkertijd beheren met slechts één Mac, allemaal met geweldige prestaties. Het opzetten van het platform is super eenvoudig. Van het toevoegen van de camera tot het configureren van opnames en het inschakelen van bewaking op afstand, alles kan met slechts een paar klikken worden gedaan.

Bewegingsdetectie door AI

SecuritySpy maakt gebruik van AI in de vorm van diepe neurale netwerken die mensen, voertuigen en dieren nauwkeurig kunnen detecteren. De aangepaste AI is getraind met behulp van honderdduizenden echte CCTV-beelden om zeer nauwkeurige classificatieresultaten te produceren (meestal> 96% nauwkeurigheid voor menselijke detectie en> 97% nauwkeurigheid voor voertuigdetectie).

Door AI-objectdetectie op deze manier te gebruiken, kunnen vals-positieve detecties (bijvoorbeeld een zwaaiende boom die een trigger veroorzaakt) drastisch worden verminderd of zelfs geëlimineerd.

Alle analyses worden lokaal op je Mac uitgevoerd en versneld door het krachtige CoreML-platform van Apple; afbeeldingen worden niet voor verwerking naar een internetserver gestuurd. Dit beschermt uw privacy en zorgt voor hoge prestaties en lage latentie.

Homekit integratie

Een ander groot voordeel van het gebruik van SecuritySpy is dat het kan worden geïntegreerd met HomeKit. Dit betekent dat je opnames kunt starten, gebeurtenissen kunt plannen of zelfs regels kunt instellen om HomeKit-accessoires te bedienen als reactie op bewegingen die door de camera’s worden gedetecteerd. Alles wordt lokaal op je Mac verwerkt en opgeslagen, dus je hebt de beste privacy en hoeft geen terugkerende kosten te betalen.

Andere SecuritySpy-functies zijn iOS- en tvOS-apps voor bewaking op afstand, gesynchroniseerde weergave van meerdere camera’s en een intuïtief dashboard dat u een overzicht geeft van alles wat u moet weten.

Works with Apple Home HomeKit

Gebruikersinterface

Flexibele opnamefuncties bieden hoogwaardige continue of op beweging geactiveerde opname, terwijl e-mails, meldingen en alarmen ook kunnen worden geactiveerd door bewegingsdetectie. Functies voor externe monitoring stellen je in staat om je systeem vanaf elke locatie ter wereld te bekijken en te beheren.

SecuritySpy beschikt over slimme bewegingsdetectie aangedreven door AI. Diepgaande neurale netwerken analyseren intelligent videomateriaal om te beslissen wanneer opname en meldingen moeten worden geactiveerd. Dit biedt een hoge mate van nauwkeurigheid en kan valse positieve detecties elimineren.

De gebruikersinterface van SecuritySpy is zorgvuldig ontworpen en eenvoudig te gebruiken.

SecuritySpy dashboard

Functionaliteiten 

Meerdere gelijktijdige camera's 

SecuritySpy's efficiëntie maakt zelfs voor grote, veeleisende systemen een hoge prestatie mogelijk. Vrijwel alle IP-camera's op de markt worden ondersteund.

 

Eenvoudige installatie

Een gebruikersvriendelijke interface maakt het eenvoudig om SecuritySpy in te stellen en te gebruiken. Taken zoals het toevoegen van een camera, het configureren van opname of het inschakelen van externe toegang kunnen met slechts een paar klikken worden uitgevoerd.

 

Veilig en privé ontwerp

Alle verwerking en opslag gebeurt lokaal op uw Mac, en externe toegang maakt gebruik van directe versleutelde verbindingen. Uw gegevens stromen niet door een cloudserver - het is volledig onder uw controle.

 

Intelligente bewegingsdetectie aangedreven door AI

SecuritySpy analyseert intelligent video met behulp van diepe neurale netwerken, om met een hoge mate van nauwkeurigheid te bepalen wanneer opname en meldingen moeten worden geactiveerd.

Hierdoor kunnen mensen, dieren en voertuigen apart gedetecteerd worden.

 

HomeKit-integratie

Activeer opnames en schema's vanuit HomeKit-gebeurtenissen, of stel regels in om HomeKit-accessoires te bedienen als reactie op bewegingsdetectie van de camera.

 

Hoge kwaliteit opname

SecuritySpy neemt video en audio rechtstreeks op van de camera naar de opgenomen filmbestanden, met optimale resolutie, kwaliteit en prestaties.

 

ONVIF-ondersteuning

De moderne standaard voor IP-videotoestellen. Hierdoor kan SecuritySpy eenvoudig camera's detecteren en toevoegen aan uw systeem met minimale configuratie.

 

Externe toegang

Bekijk, bedien en configureer uw SecuritySpy-systeem veilig via uw lokale netwerk of via internet.

 

iOS en tvOS-app

Toegang tot uw systeem vanaf uw iPhone, iPad of Apple TV met onze app, met toegang tot live- en opgenomen video, opnamebesturing, tweeweg-audio, meldingen en meer.

 

Flexibele opname-opties

SecuritySpy kan films en stilstaande beelden vastleggen, zowel continu als als reactie op bewegingsdetectie.

 

Gesynchroniseerde weergave van meerdere camera's

Speel opgenomen beeldmateriaal af van meerdere camera's met de browserfunctie.

 

Schermopname

Bekijk, maak opnames en stream beelden van elk scherm dat is aangesloten op uw Mac.

 

Onmiddellijke videoweergave

In alle live videovensters - één-klikweergave en opname van recent beeldmateriaal op elk gewenst moment.

 

Planning

Het schema van elke camera kan worden aangepast voor opname en het genereren van meldingen op verschillende tijdstippen van de dag of week, of op basis van ingebouwde schema's zoals dag- of nachttijd.

 

Meldingen

Alarmen, e-mails, scripts en iOS-meldingen kunnen allemaal worden geactiveerd wanneer beweging wordt gedetecteerd.

 

Dashboard

Gegevensvisualisaties die u een overzicht geven van systeemstatistieken zoals CPU-gebruik, opnamesnelheid en geheugen- en schijfprestaties.

 

Zeer geoptimaliseerd

Snelle multithreaded code, en uitgebreid gebruik van hardwareversnelling, biedt razendsnelle prestaties met een laag CPU-gebruik. Draait native op zowel Intel- als Apple Silicon Macs.

 

Geen verplichte abonnementen

De software die u koopt, verloopt nooit; de enige doorlopende kosten zijn optionele goedkope vernieuwingen van ondersteuning, die updates en technische hulp bieden.

 

Updates

Gratis updates en ondersteuning twee jaar na aankoop

Met optionele “low-cost” vernieuwingen daarna.

 

 

Andere functies

SecuritySpy heeft vele andere handige en krachtige functies, waaronder:

 

  • PTZ (Pan, Tilt, Zoom) bediening.

  • FTP- of Amazon S3-upload voor offsite-back-up van vastgelegd beeldmateriaal.

  • Integratie met huisautomatisering systemen, zoals HomeKit, Indigo en Control4.

  • Gratis automatische DDNS (Dynamische DNS) service om uw systeem een vriendelijk internetadres te geven.

  • Gratis automatische integratie met Let's Encrypt om een juist SSL-certificaat te verkrijgen voor de HTTPS-webdienst.

  • Naast brede ondersteuning voor IP-camera's, ondersteunt SecuritySpy ook elke Mac-compatibele niet-IP-video-invoer, zoals ingebouwde FaceTime-camera's, USB-webcams en Blackmagic-apparaten.

  • Hardwareversnelde videocodering en -decodering, inclusief ondersteuning voor eGPU-apparaten, zorgt voor zeer laag CPU-gebruik, zelfs met een groot aantal camera's.

  • Ondersteuning voor meerdere monitoren: toon verschillende camera's op verschillende schermen in volledig schermmodus.

Functionaliteiten
bottom of page