top of page

Onderhoud en Systeembeheer

ICT onderhoud McPartners

Preventief en periodiek onderhoud

Storingen van computers of telefoons zorgen voor een hoop frustratie en toestanden. Iets wat tegenwoordig niet meer kan. 

Preventief en periodiek onderhoud van uw systemen voorkomen een hoop problemen en dit zorgt er ook voor dat u bij de tijd blijft. Uw systeem voldoet dan immers ook aan de laatste beveiligingseisen en dat is een geruststellende gedachte ter voorkoming van digitale inbraken.

Met preventief en periodiek onderhoud worden systemen gecontroleerd en bijgewerkt naar de laatste systeemversies. Verder kan hardware geïnspecteerd worden om uitval voor te zijn zodat u met een gerust hart kan doorwerken.

Werkplek support

Om er voor te zorgen dat u of uw medewerkers de hele dag geholpen kunnen worden, kunt u gebruik maken van McPartners werkplek support. 
Dit geeft u de zekerheid van vakkundige Apple gecertificeerde technici die uw medewerkers snel en vakkundig kunnen helpen zodat zij snel door kunnen met hun werkzaamheden. Door middel van Remote Support kan de computer op afstand over genomen worden en kunnen software-problemen direct worden opgelost. Supersnel en goed voor het milieu omdat er geen auto meer aan te pas komt.

McPartners support
Applicatie beheer

Applicatie beheer en ondersteuning

Beheer en ondersteuning van bepaalde programma's valt ook binnen de dienstverlening van McPartners. Of het nu gaat om workflow automatisering, een boekhoudpakket of het inrichten van een digitale vergaderruimte, McPartners adviseert en ondersteunt uw organisatie van harte. Met meer dan 30 jaar ervaring delen wij graag onze ervaring en kennis over het automatiseren van kleine en grote bedrijven.

Detacheren

Bent u op zoek naar een Apple IT vakman/vrouw voor korte of langere periode?

McPartners heeft uitstekende Apple gecertificeerde mensen die uw project, beheer, support of uitrol (het universeel installeren op afstand van meerdere devices) kunnen uitvoeren bij ziekte of ondercapaciteit. Deze engineers zijn direct inzetbaar, op locatie of gewoon op afstand paraat. U bent goed in uw werk en McPartners zorgt dat u daar betrouwbare computers en ondersteuning bij heeft.
Neem contact op met de McPartners adviseur voor alle mogelijkheden.

Detacheren Apple McPartners
bottom of page