top of page

Filemaker Oplossingen

Ga snel aan de slag

Filemaker Pro is zo gebruiksvriendelijk en biedt zo veel mogelijkheden om snel aan de slag te gaan. U heeft binnen enkele minuten een nieuwe gebruiksklare database. Met de nieuwste versie van Filemaker heeft u zelfs de mogelijkheid om een database te beginnen vanuit een bestaand Excel document. Met de vooraf ontworpen startklare oplossingen kunt u snel aan de slag met het beheer van contactpersonen, inventariscontrole en de organistatie van projecten.

Filemaker oplossingen McPartners
FIlemaker Dashboard

Mobiel toegang krijgen tot uw gegevens

Verleg de grenzen van uw desktop en bied iPad en iPhone gebruikers dezelfde Filemaker-gegevens aan door middel van Filemaker Go. Deze mobiele database oplossing van Filemaker integreert naadloos met uw bestaande desktop oplossingen. Daarnaast hebben mobiele gebruikers de mogelijkheid om gegevens te zoeken, sorteren en te bewerken. Voor een betere toegangelijkheid kunt u uw databases beschikbaar stellen via FileMaker Server. Zo kunnen meerdere gebruikers gelijktijdig dezelfde database raadplegen.

Maak in enkele minuten rapporten en grafieken

Met de ingebouwde gereedschappen voor rapportering en grafieken maakt u heel eenvoudig informatieve en opvallende overzichten van de gegevens van uw team.

Grafieken en rapporten filemaker
bottom of page