Dé zakelijke Apple dienstverlener van Nederland.

 

Onderhoud en Systeembeheer

Preventief en periodiek onderhoud

Het uitvallen van toestellen en randapparatuur zorgt vaak voor oponthoud. Iets wat tegenwoordig eigenlijk niet meer kan. Preventief en periodiek onderhoud aan uw systemen voorkomen een hoop veel voorkomende problemen. Met preventief en periodiek onderhoud worden systemen gecontroleerd en geoptimaliseerd. Verder kan hardware geïnspecteerd worden om uitval voor te zijn zodat u met een gerust hart kan doorwerken.

 

Werkplek support

Om er voor te zorgen dat uw medewerkers te allen tijde geholpen kunnen worden, kunt u gebruik maken van McPartners werkplek support. Dit geeft u de zekerheid van vakkundige technici die uw medewerkers snel en vakkundig kunnen helpen zodat zij snel door kunnen met hun werkzaamheden.

 

Applicatie beheer en ondersteuning

Beheer en ondersteuning van specifieke applicaties valt ook binnen de dienstverlening van McPartners. Of het hier nu gaat om workflow automatisering of een boekhoudpakket, McPartners adviseert en ondersteunt uw organisatie van harte.

 

Detacheren

Bent u op zoek naar een Apple IT vakman/vrouw voor korte of langere periode?

McPartners heeft uitstekende Apple Certified mensen die uw project, beheer, support of uitrol kunnen uitvoeren bij ziekte of ondercapaciteit. Deze Apple Certified vakmensen zijn direct inzetbaar. Neem contact op met de McPartners adviseur voor alle mogelijkheden.