ConnectAtWork skip to main content

Welkom bij de
toekomst van Mac.

Nieuw

MacBook Air

Air. Blaast u omver.

De dunste en lichtste notebook van Apple is krachtiger dan ooit dankzij de Apple M1‐chip. Blaas door uw projecten heen met de razendsnelle 8‐core CPU. Beleef een hoger niveau van grafisch intensieve apps en games met een GPU met tot 8 cores. En laat machine learning-taken nog sneller gaan met de 16‐core Neural Engine. Allemaal in een geruisloos design zonder ventilator en met een batterijduur tot 18 uur, de langste ooit. MacBook Air. Nog steeds perfect draagbaar. Maar nu met veel meer power.

Nieuw

13-inch model

MacBook Pro

In alles een Pro.

De Apple M1‐chip transformeert de 13‐inch MacBook Pro. Met een 8‐core CPU die moeiteloos door complexe workflows raast voor bijvoorbeeld fotografie, programmeren en videobewerking. Een ongelofelijke 8‐core GPU die door grafisch intensieve taken blaast en supersoepel gamen mogelijk maakt. Een geavanceerde 16‐core Neural Engine voor meer machine learning-kracht in uw favoriete apps. Supersnel centraal geheugen voor vloeiende prestaties. En tot 20 uur batterijduur, de langste ooit in een Mac. De meest populaire pro-notebook van Apple. Nu nóg meer power en nóg meer pro.

Nieuw

Mac mini

Nieuwe kern. Meer pit.

De Apple M1‐chip tilt Mac mini, de meest veelzijdige Mac-desktop, naar een nog hoger plan. Deze chip bevat een tot 3 keer zo snelle CPU, een tot 6 keer zo snelle GPU, een krachtige Neural Engine waarmee machine learning tot 15 keer sneller gaat én supersnel centraal geheugen, allemaal in hetzelfde ultracompacte design. Dus wat u ook op Mac mini wilt gaan doen, alles gaat sneller en met meer vermogen dan u ooit voor mogelijk hebt gehouden.

Buy & Try

Ervaar nu de superkracht van M1. Zonder risico.

Nu is de tijd om overstappen naar een Mac! Met Buy & Try krijg u tot 30 dagen de tijd om zonder risico de nieuwe M1 Apple-devices te testen. Als wij u niet kunnen overtuigen van de voordelen van het product, kunt u dit retourneren en krijgt u de volledige aanschafprijs terug.

Stap 2

Ervaar de kracht van Apple M1 met Mac OS Big Sur.

Actievoorwaarden

Actie periode tot en met 30 juni 2021.

30 dagen testen na ontvangst product.

Bij tevreden, wordt het product behouden.

Bij schade of onvolledige retour vervalt Buy & Try en kan het product niet retour.

Actie is enkel geldig op producten met M1 chip.

Genoemde prijzen zijn exclusief btw en op basis van betaling vooraf of bij ontvangst product.