Dé zakelijke Apple dienstverlener van Nederland.

Apple zakelijk gebruiken

Stap over naar Apple computers voor uw bedrijf

Steeds meer organisaties maken gebruik van iPads en iPhones. Op dit moment ontdekken bedrijven overal ter wereld hoe Mac een ideale toevoeging is doordat werknemers kunnen werken met de tools die ze al kennen en graag gebruiken.

 

 

Direct vertrouwd

Van dunne lichte notebooks tot krachtige desktopcomputers: elke Mac zit vol geavanceerde hardware en software die naadloos samenwerken. Zo krijgen werknemers alles te bieden wat ze nodig hebben.

 

 

Apps in overvloed

macOS bevat veel apps die nodig zijn voor alledaagse zakelijke taken als het versturen van e‑mail en berichten, en het beheren van planningen en vergaderingen. In deze apps wordt Microsoft Office 365 ondersteund. Daarnaast heeft macOS ook nog een hele reeks apps voor creativiteit en productiviteit. Werknemers kunnen dus hun creativiteit de vrije loop laten zonder extra software aan te hoeven schaffen. Naast alle geïntegreerde apps gaat er een wereld open via de App Store. In de App Store staan meer dan 28.000 applicaties die gemakkelijk, snel en veilig zijn aan te schaffen en te downloaden. Ook zijn tal van pakketten die u al kent beschikbaar op de Mac, waaronder Microsoft Office for Mac. Mocht u al gebruik maken van Office 365 dan is deze Mac software vaak gratis te verkrijgen via uw Office 365 portal.

 

Beheer alleen wat nodig is.

IT-teams kunnen een deelverzameling van configuraties en beleidsrichtlijnen beheren en tegelijkertijd bepaalde beheertaken beperken, zoals het op afstand wissen van het volledige device of het verzamelen van persoonlijke gegevens.

 

Veilig en beveiligd.

Gebruikersinschrijving beschermt de privacy van werknemers en stelt IT-teams in staat om bedrijfsgegevens te beveiligen. Beheerde gegevens worden hierbij achter de schermen cryptografisch gescheiden op een apart volume.

 

Goedkopere beheerskosten