Dé zakelijke Apple dienstverlener van Nederland.

Microsoft

Office Mac 2011 Home and Business

Office voor Mac 2011 laat u meer uit uw Mac halen op uw manier. Gebruik Outlook® om uw contactpersonen en agenda's niet uit het oog te verliezen, Word om dynamische documenten te maken, Excel® om uw gegevens snel vorm te geven en PowerPoint® om uw toehoorders te boeien en uw ideeën op een hoger plan te brengen. En omdat Office voor Mac compatibel is met Office voor Windows®, kun je aan documenten werken met vrijwel iedereen op een Mac of pc.
Ideaal voor het werk op kleine kantoren en kantoren aan huis
Complete versies van Outlook, Word, Excel en PowerPoint
Verzamelt e-mail van verschillende accounts
Geweldig voor alle kennisniveaus - van beginner tot professional
Inclusief één licentie.

Compatibiliteit
Mac
OS X versie 10.5.8 of hoger
1 GB RAM
Intel-processor
1280 x 800 of hogere schermresolutie
2,5 GB vrije ruimte op de harde schijf; harde schijf geformatteerd als HFS+ (ook wel Mac OS Extended of HFS Plus genoemd)
Verbinding met een lokaal netwerk voor installatie
Om met meer mensen aan een document te werken is SharePoint 2010 of een Windows Live ID nodig; om Exchange-ondersteuning in Outlook 2011 te krijgen is verbinding nodig met Microsoft Exchange 2007 SP1 RU4 of hoger; om toegang te krijgen tot bestanden die zijn opgeslagen op een SharePoint-server is verbinding nodig met de Microsoft Office SharePoint Server 2007 of hoger
Voor Outlook en bepaalde functies is een internetverbinding vereist (hieraan zijn mogelijk kosten verbonden)
Artikelnummer: W6F-00188
Excl. BTW: € 223,10 Incl. BTW: € 269,95

Office Mac 2011 Home and Business

More Views

Details

Office voor Mac 2011 laat u meer uit uw Mac halen op uw manier. Gebruik Outlook® om uw contactpersonen en agenda's niet uit het oog te verliezen, Word om dynamische documenten te maken, Excel® om uw gegevens snel vorm te geven en PowerPoint® om uw toehoorders te boeien en uw ideeën op een hoger plan te brengen. En omdat Office voor Mac compatibel is met Office voor Windows®, kun je aan documenten werken met vrijwel iedereen op een Mac of pc. Ideaal voor het werk op kleine kantoren en kantoren aan huis Complete versies van Outlook, Word, Excel en PowerPoint Verzamelt e-mail van verschillende accounts Geweldig voor alle kennisniveaus - van beginner tot professional Inclusief één licentie. Compatibiliteit Mac OS X versie 10.5.8 of hoger 1 GB RAM Intel-processor 1280 x 800 of hogere schermresolutie 2,5 GB vrije ruimte op de harde schijf; harde schijf geformatteerd als HFS+ (ook wel Mac OS Extended of HFS Plus genoemd) Verbinding met een lokaal netwerk voor installatie Om met meer mensen aan een document te werken is SharePoint 2010 of een Windows Live ID nodig; om Exchange-ondersteuning in Outlook 2011 te krijgen is verbinding nodig met Microsoft Exchange 2007 SP1 RU4 of hoger; om toegang te krijgen tot bestanden die zijn opgeslagen op een SharePoint-server is verbinding nodig met de Microsoft Office SharePoint Server 2007 of hoger Voor Outlook en bepaalde functies is een internetverbinding vereist (hieraan zijn mogelijk kosten verbonden)