Dé zakelijke Apple dienstverlener van Nederland.

iPad Retina Display Wi-Fi + Cellular 16GB White

iPad met Retina-display in het kort.


Baanbrekend Retina-display
Op het Retina-display van iPad ziet alles er scherp en realistisch uit. Tekst is haarscherp. Kleuren zijn levendig. Foto's en video's zijn heel gedetailleerd. En dat allemaal dankzij de 3,1 miljoen pixels. Dit is het beste display ooit op een mobiel apparaat.

Krachtige A6X-chip
De nieuwe A6X-chip in iPad is tot twee keer sneller dan de vorige versie, de A5X-chip. Ook de grafische prestaties zijn tot twee keer sneller, zonder dat dit ten koste gaat van de gebruiksduur van de batterij. Dat betekent dat zelfs de meest geavanceerde apps snel en soepel werken en ongelooflijk levensecht aandoen.

Meer dan 300.000 apps
Apps voor iPad zijn een klasse op zich. Elk van de ruim 300.000 apps is namelijk speciaal ontworpen voor iPad.1 En ze zijn er in allerlei categorieën. Wil je je treinreis naar kantoor leuker, een presentatie boeiender of een les sprekender maken? Het kan allemaal met apps op je iPad.

Supersnel mobiel internet
De nieuwe iPad met Retina-display heeft een geavanceerde Wi-Fi-voorziening die tot twee keer sneller is dan vorige iPads. Ook heb je nu wereldwijd toegang tot meer mobiele datanetwerken, dus je hebt op meerdere fronten en op veel meer plekken sneller verbinding.
Inhoud van de verpakking
iPad met Retina-display
Lightning-naar-USB-kabel
USB-lichtnetadapter

Wi-Fi of Wi-Fi + Cellular?

iPad met Wi-Fi maakt gebruik van snelle Wi-Fi-netwerken voor verbinding met het internet. Deze iPad is ideaal als je thuis een draadloze internetrouter hebt of wanneer je je iPad vaak in de buurt van een draadloze hotspot zult gebruiken, zoals in een openbare ruimte of in de bibliotheek van je school. Wi-Fi-hotspots zijn bijna overal ter wereld beschikbaar en je iPad met Wi-Fi weet ze te vinden.

Het Wi-Fi + Cellular-model maakt gebruik van een snelle mobiele dataverbinding, zodat je ook internettoegang hebt als er geen Wi-Fi-netwerk beschikbaar is. Dus of je nu in de trein zit, in het park bent of in de auto de route wilt opvragen, je hebt altijd verbinding. Dit model is verkrijgbaar zonder abonnement; dit dient afzonderlijk te worden aangeschaft. Vraag je provider naar de beschikbare abonnementen.
Artikelnummer: MD525
Excl. BTW: € 524,79 Incl. BTW: € 635,00

iPad Retina Display Wi-Fi + Cellular 16GB White

More Views

Details

iPad met Retina-display in het kort. Baanbrekend Retina-display Op het Retina-display van iPad ziet alles er scherp en realistisch uit. Tekst is haarscherp. Kleuren zijn levendig. Foto's en video's zijn heel gedetailleerd. En dat allemaal dankzij de 3,1 miljoen pixels. Dit is het beste display ooit op een mobiel apparaat. Krachtige A6X-chip De nieuwe A6X-chip in iPad is tot twee keer sneller dan de vorige versie, de A5X-chip. Ook de grafische prestaties zijn tot twee keer sneller, zonder dat dit ten koste gaat van de gebruiksduur van de batterij. Dat betekent dat zelfs de meest geavanceerde apps snel en soepel werken en ongelooflijk levensecht aandoen. Meer dan 300.000 apps Apps voor iPad zijn een klasse op zich. Elk van de ruim 300.000 apps is namelijk speciaal ontworpen voor iPad.1 En ze zijn er in allerlei categorieën. Wil je je treinreis naar kantoor leuker, een presentatie boeiender of een les sprekender maken? Het kan allemaal met apps op je iPad. Supersnel mobiel internet De nieuwe iPad met Retina-display heeft een geavanceerde Wi-Fi-voorziening die tot twee keer sneller is dan vorige iPads. Ook heb je nu wereldwijd toegang tot meer mobiele datanetwerken, dus je hebt op meerdere fronten en op veel meer plekken sneller verbinding. Inhoud van de verpakking iPad met Retina-display Lightning-naar-USB-kabel USB-lichtnetadapter Wi-Fi of Wi-Fi + Cellular? iPad met Wi-Fi maakt gebruik van snelle Wi-Fi-netwerken voor verbinding met het internet. Deze iPad is ideaal als je thuis een draadloze internetrouter hebt of wanneer je je iPad vaak in de buurt van een draadloze hotspot zult gebruiken, zoals in een openbare ruimte of in de bibliotheek van je school. Wi-Fi-hotspots zijn bijna overal ter wereld beschikbaar en je iPad met Wi-Fi weet ze te vinden. Het Wi-Fi + Cellular-model maakt gebruik van een snelle mobiele dataverbinding, zodat je ook internettoegang hebt als er geen Wi-Fi-netwerk beschikbaar is. Dus of je nu in de trein zit, in het park bent of in de auto de route wilt opvragen, je hebt altijd verbinding. Dit model is verkrijgbaar zonder abonnement; dit dient afzonderlijk te worden aangeschaft. Vraag je provider naar de beschikbare abonnementen.