Diensten

narrow-casting

Narrowcasting

Narrowcasting is de nieuwe manier om met audiovisuele boodschappen aantrekkelijk en interactief te kunnen communiceren met een specifieke doelgroep. Met elkaar verbonden beeldschermen, geïnstalleerd op diverse locaties, kunnen centraal beïnvloed en aangestuurd worden, zodat maximale visuele effecten met een maximale impact kunnen worden bereikt.
Meer informatie

profile-manager

Mobile Device Management

Naarmate er meer en meer iPads & iPhones in gebruik worden genomen, zowel zakelijk, privé of een combinatie, is het belangrijk om uw bedrijfsinformatie op deze apparaten te beschermen.
Meer informatie

video-conferencing

Videoconferencing

Op afstand vergaderen met uw collega’s met beeld en geluid. Tevens heeft u de mogelijkheid om uw beeld te delen. Dit maakt het makkelijk om presentaties en ander beeldmateriaal te tonen.
Meer informatie

installatie-migratie

Installatie & Migratie

McPartners is in staat om een bedrijfsnetwerk te ontwerpen en het correct te installeren en configureren van hard- en software. Bij een migratie zorgen wij ervoor dat alle informatie zonder verlies van data weer beschikbaar wordt op uw nieuwe systemen.

reparatie

Reparatie

Mocht uw Apple systeem kapot gaan dan kunt u bij ons terecht voor de reparatie. Valt uw reparatie binnen de garantie van Apple dan is deze zelfs gratis. Mocht dit niet het geval zijn zullen de kosten van de reparatie vooraf kenbaar gemaakt worden. Tevens is het mogelijk om reparatie op locatie te laten plaatsvinden.

onderhoud

Onderhoud

Bij ons kunt u tevens terecht voor periodiek onderhoud van uw systemen. Dit onderhoud voorkomt het ontstaan van plotse problemen en beperken de uitval van uw systemen tot een minimum.

support

Support

Mocht u toch nog een probleem hebben met uw systeem of heeft u gewoon een vraag? Wij zijn tijdens kantooruren altijd telefonisch te bereiken. Onze Apple Engineers staan u graag te woord en beschikken over de juiste technieken om u op afstand te kunnen helpen.

systeembeheer

Systeembeheer

Storingen en andere problemen zorgen voor oponthoud en kosten een bedrijf veel tijd en geld. Systeembeheer is dan ook een vak apart. McPartners neemt u dit graag uit handen. Zowel incidenteel als voor een vast aantal uur per maand. Zo heeft u de garantie van naar behoren werkende systemen en kunt u zich geheel op uw core business concentreren.

deployment

Deployment

De installatie van software op uw netwerk kan veel tijd en energie kosten. Wij zorgen ervoor dat nieuwe software vlekkeloos wordt uitgerold over uw netwerk. Zonder dat uw medewerkers gestoord worden met update vensters en installatie programma’s.

virtualisatie

Virtualisatie

Virtualisatie maakt het mogelijk om meerdere servers te installeren op hetzelfde stuk hardware. Hierdoor kan er flink bespaard worden op hardwarekosten. Virtualisatie koppelt bovendien de software los van de onderliggende hardware. Doordat de software niet meer rechtstreeks afhankelijk is van de onderliggende hardware is het herinstalleren, uitbreiden of verplaatsen van een server veel makkelijker en goedkoper.

online-backup

Online Backup

Computers zijn vervangbaar, uw data vaak niet. Om te voorkomen dat deze waardevolle informatie verloren gaat kunt u bij ons terecht voor een online backup service. Deze dienst zorgt ervoor dat een kopie van uw data veilig wordt opgeslagen op onze servers. Bij het verlies van digitale informatie kunnen wij ervoor zorgen dat deze data snel en pijnloos weer terug te vinden is.

kerio-hosted

Kerio Hosted

Een complete e-mail oplossing voor al uw Apple producten met Mac OS X. Daarnaast ondersteund dit systeem push e-mail. Ideaal voor uw mobile devices zoals iPhone en iPad. Daarnaast is dit systeem volledig integreerbaar met Microsoft Office 2003, 2007 en 2010.

datarecovery

Data Recovery

Een kapotte harddisk en geen recente back-up betekent niet altijd dat uw data weg is. Door middel van speciale software en expertise kan McPartners u helpen met het terughalen van uw data.

training

Training

Naast diverse vormen van advies kunt u ook bij McPartners terecht voor training in het gebruik van diverse software pakketten. Mocht het nu gaan om een specialistisch software pakket als Apple Final Cut of om een algemeen pakket als Microsoft Office; McPartners kunt u voorzien van een juiste training op maat.

straalverbinding

Straalverbindingen

Een straalverbinding is een vaste verbinding tussen twee punten, gebaseerd op radiotechniek. Straalverbindingen hebben specifieke toepassingen, naast bijvoorbeeld glasvezelverbindingen of xDSL, met name doordat ze snel kunnen worden opgezet en -per definitie- redundantie bieden voor kabelgebonden verbindingen.

webdesign

Webdesign

McPartners realiseert websites met sterke content, goede zoekmachine optimalisatie. Daarnaast dragen wij de zorg om uw website op alle gewenste platformen goed te laten functioneren.

ios-apps

iOS Apps

Is binnen uw organisatie mobiliteit ook onderdeel van de bedrijfsstrategie? Met het nieuwe werken en de Cloud kunnen bedrijfsprocessen buiten de deur plaatsvinden en ook nog eens uitgevoerd worden door de klanten, in plaats van door eigen medewerkers. Apps worden hier steeds meer een wezenlijk onderdeel van en bij McPartners kunt u terecht voor het laten maken van uw eigen app.

filemaker-icon

Filemaker advies en ontwikkeling

FileMaker Pro is krachtige, gebruiksvriendelijke databasesoftware die u en uw team helpt elke taak sneller voor elkaar te krijgen. Miljoenen mensen gebruiken FileMaker Pro al om al hun informatie moeiteloos te beheren. Meer informatie